Telekom Slovenije i grčka Antenna zajednički upravljaju Planet TV-om

Bez autora
Feb 04 2013

Telekom Slovenije Telekom Slovenije, kojeg vodi Rudolf Skobe, osnovao je zajedničku tvrtku s grčkom Antennom. Zajednička tvrtka upravljat će programom Planet TV, a bavit će se i razvojem komercijalne televizije u Sloveniji. Antenna je osnovana 1988. godine u Grčkoj, a njezin privatni vlasnik je obitelj Kyriakou. Tvrtka je razvila kao međunarodna skupina, usmjerena na područja besplatne, odnosno free-to-air televizije, radija, glazbe, izdavanja časopisa, televizijske produkcije i digitalnih medija. Antenna posluje u Grčkoj, na Cipru, u Srbiji, Crnoj Gori, SAD-u, Europi i Australiji.

Telekom Slovenije i grčka Antenna zajednički upravljaju Planet TV-omTelekom Slovenije Telekom Slovenije, kojeg vodi Rudolf Skobe, osnovao je zajedničku tvrtku s grčkom Antennom, poručio je ovaj veliki slovenski telekomunikacijski operater putem internetskih stranica Ljubljanske burze.

Zajednička tvrtka upravljat će programom Planet TV, a bavit će se i razvojem komercijalne televizije u Sloveniji.

Antenna je osnovana 1988. godine u Grčkoj, a njezin privatni vlasnik je obitelj Kyriakou. Tvrtka je razvila kao međunarodna skupina, usmjerena na područja besplatne, odnosno free-to-air televizije, radija, glazbe, izdavanja časopisa, televizijske produkcije i digitalnih medija. Antenna posluje u Grčkoj, na Cipru, u Srbiji, Crnoj Gori, SAD-u, Europi i Australiji.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik